Blog

Moja Cula išče okrepitve!

Moja Cula je spletna trgovina z okolju prijaznimi izdelki brez plastike. Naša vizija je, da v Sloveniji olajšamo dostopnost trajnostnih izdelkov brez plastike. Zato svojo ponudbo stalno povečujemo in dodajamo nove, kvalitetne izdelke. Hkrati pa delimo nasvete in ideje, kako svoje življenje še bolj poenostaviti in zmanjšati količino nepotrebnih stvari, ki jih imamo! 🙂

Konec leta odhajam na porodniški dopust, zato bi potrebovala nekoga, ki bo prevzel en del nalog in tako omogočil, da Moja Cula še naprej nemoteno funkcionira.

KAKŠNO DELO BOŠ OPRAVLJAL/A?

Tvoje naloge bodo vključevale pregled in obdelavo naročil, pakiranje paketov, vnose prejemov novih zalog, deklariranje, komunikacijo s strankami preko mailov, skrb za ažurnost spletne strani (vnašanje novih izdelkov na spletno stran, oblikovanje bannerjev, akcije…), skrb za red v skladišču ter občasno sodelovanje pri zasnovi vsebin na socialnih omrežjih (fotke za IG story). In verjetno še kakšno sprotno delo, ko se bo pojavila potreba.

Delo bo potekalo v pisarni na naslovu Migojnice 6, Griže. Zaželjeno je, da stanuješ v bližini. 🙂

NA RAZGOVOR SE PRIJAVI ČE:

 • Imaš veliko mero samodiscipline! Ker boš pri svojem delu večinoma sam/a, je to obvezna veščina. Kljub temu, da bom vedno na voljo za vprašanja in pomoč, se od tebe zahteva, da boš delo opravil/a kljub temu, da ti pri tem ne bo nihče gledal za vrat. Edini pogoj je, da je vse narejeno, kot se bomo dogovorili.
 • Si natančen/a. Tudi to je izjemno pomembno! Paketi morajo biti pravilno in lično zapakirani, izdelki pravilno prešteti in artikli na spletni strani vnešeni tako kot je treba.
 • Z veseljem sprejmeš izzive. Učenja in osvajanja novih veščin se na splošno veseliš.
 • Si vztrajen/a po naravi – včasih bo potrebno opraviti tudi kakšno nalogo, ki ne bo najbolj zabavna, a moraš tudi čez to ‘pregurati’ in dati vse od sebe.
 • Si zverziran/a pri uporabi računalnika – npr. če je potrebno znaš obdelat kakšno fotografijo, znaš poiskati in se naučiti novih veščin na internetu.
 • Vidiš delo. Če vidiš, da je določeno stvar potrebno narediti, se tega lotiš sam/a od sebe.
 • Poznavanje WordPressa, Canve, računovodskih programov za izdajanje računov ter izkušnje z delom v spletni trgovini so dodaten plus, se pa vseh teh stvari lahko tudi sproti naučiš.

ZA TO DELO NISI PRIMEREN/A ČE:

 • Nisi dovolj samodiscipliniran/a, da lahko delaš brez nadzora.
 • Si nestrpen/a do drugače mislečih.
 • Si nesamostojen/a in stalno potrebuješ vodenje in naloge po korakih.
 • Ti je težko kdaj poprijeti tudi za metlo oz. kakšno drugo delo, ki se v določenem trenutku pojavi.

OBLIKA DELA

Iščemo študenta/ko za delo preko študentske napotnice cca 3-5x na teden po vsaj 5ur na dan (okvirno med 9.-14.uro a se ta čas lahko tudi nekoliko prilagaja glede na tvoje želje). Če boš našel/a določeno področje, ki bi ga želela optimizirati oz. izboljšati, te bom pri tem podprla in boš lahko po želji delal/a tudi več ur.

Iščemo le resnega kandidata za obdobje najmanj 1 leta. V kolikor bomo oboji s sodelovanjem zadovoljni, po cca. 1 letu (lahko tudi prej) ponujamo možnost redne zaposlitve.  

Začetek dela: Takoj.

KAJ NUDIMO

Plačilo 7€/uro neto. Velikodušni popusti pri nakupih v Moji Culi. Vzpodbude in nagrade v primeru dobrih rezultatov in dodatnega samoiniciativnega dela. Možnost dopusta oz. frej dni, ob vnaprejšnjem dogovoru. Odprto, iskreno komunikacijo in sproščen odnos v ekipi.

Prva 2 meseca bomo delali skupaj, da spoznaš delovni proces. Ko nastopi moja porodniška bo delo samostojno, vendar bomo stalno v kontaktu in bom na voljo za vsa vprašanja in pomoč. Po koncu porodniške in v primeru redne zaposlitve, lahko pričakuješ delo v ekipi v sproščenem delovnem okolju.

KAKO SE PRIJAVIŠ?

Pošlji email na barbara.nemec@mojacula.si najkasneje do ponedeljka 13.9. ob 9:00. Kljub temu te vabim, da se prijaviš čim prej, saj bom prijave pregledovala sproti in primerne kandidate/ke vabila na razgovor v živo.

V prijavo vključi:

 • Nekaj malega o sebi: kdo si, kakšna je tvoja izobrazba in kaj trenutno počneš v življenju (študij, pavziranje, pisanje diplomske…), tvoji hobiji in način življenja
 • Kakšne izkušnje z delom imaš do sedaj in kako se ti zdi, da ti bodo te izkušnje pomagale pri delu v Moji Culi
 • Si v čem še posebej dober/a in bi želela prevzeti oz. se podrobneje posvetiti prav določenem področju dela (marketing, stik s strankami, fotkanje in obdelava fotografij, kreiranje vsebin za socialna omrežja, optimizacija delovnih procesov…)?
 • Kaj je glavni razlog, da želiš postati del Moje Cule?
 • Kakšno tvojo fotko (ne rabi biti resna :)).

Če se ti zdi, da poznaš koga, ki bi ga takšno delo zanimalo, deli objavo med svoje prijatelje! Upam, da se vidimo na razgovoru. 🙂

Dodaj odgovor