Glede dostave lahko pričakuješ:

1. HITRA DOSTAVA

Vsa naročila oddana do 13. ure so že naslednji dan pri tebi. Če si oddal/a naročilo s plačilom preko nakazila in bi rad/a, da paket odpošljem še isti dan, te prosim, če mi na barbara@mojacula.si pošlješ potrdilo o nakazilu. Tako bom lahko poslala paket še preden dobim nakazilo na svoj bančni račun.

Vsa naročila oddana po 13. uri so oddana naslednji dan, kar pomeni, da svoje naročilo dobiš najkasneje v roku 2 delovnih dni (če slučajno kaj ne pride vmes, o čemer pa te vedno prej obvestim!).

2. DOSTAVA BREZ PLASTIKE

Zagotavljam ti, da so vsa naročila že od prvega dneva odposlana brez plastičnega polnila in zaprta s papirnatim lepilnim trakom. Več o dostavi brez plastike si lahko prebereš TUKAJ.

3. BREZPLAČNA DOSTAVA

Če oddaš naročilo v vrednosti nad 50€ ti dostavo častim jaz! Za vsa naročila pod tem zneskom pa je potrebno plačati stroške dostave in sicer 3,90€.

4. 14 DNEVNA GARANCIJA

Prepričana sem, da boš z naročenimi izdelki zadovoljen/a. Če se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boš zadovoljna, ga lahko v 14 dneh nerabljenega vrneš, jaz pa ti vrnem denar. Piši mi na info@mojacula.si

5. BREZPLAČNA POMOČ

Če potrebuješ pomoč pri oddaji naročila me lahko pokličeš na 041 315 646 (vse delovne dni med 7.in 15.uro) ali pošlješ mail na info@mojacula.si. Poskušala ti bom čim boljše svetovati in pomagati.