Glede dostave lahko pričakuješ:

1. HITRA DOSTAVA

Za vsa naročila oddana do 12. ure se bomo potrudili, da bodo dostavljena naslednji dan. Če si oddal/a naročilo s plačilom preko nakazila in bi rad/a, da paket odpošljemo še isti dan, nam na info@mojacula.si pošlji potrdilo o nakazilu. Tako bomo lahko paket poslali še preden bo nakazilo vidno na našem bančnem računu.

Vsa naročila oddana po 12. uri so oddana naslednji dan, kar pomeni, da svoje naročilo dobiš v roku 2 delovnih dni.

2. DOSTAVA BREZ PLASTIKE

Zagotavljamo ti, da so vsa naročila že od prvega dneva odposlana brez plastičnega polnila in zaprta s papirnatim lepilnim trakom. Več o dostavi brez plastike si lahko prebereš TUKAJ.

3. BREZPLAČNA DOSTAVA

Pri naročilu v vrednosti nad 50€ je dostava brezplačna! Za vsa naročila pod tem zneskom pa je znaša strošk dostave 3,90€.

4. OSEBNI PREVZEM

Ponujamo tudi možnost osebnega prevzema v Kranju in Ljubljani nekajkrat na teden, po dogovoru. Pri nakupu označi osebni prevzem in nas pokliči na 041 211 186 (Sandra) oz. pošlji sporočilo na info@mojacula.si, da se dogovorimo za prevzem.

5. 14 DNEVNA GARANCIJA

Prepričani smo, da boš z naročenimi izdelki zadovoljen/a, saj so vsi izdelki skrbno izbrani in večinoma testirani skozi našo uporabo. Če se slučajno zgodi, da z izdelkom ne boš zadovoljen/a, ga lahko v 14 dneh nerabljenega vrneš, mi pa ti vrnem kupnino. V tem primeru nam piši na info@mojacula.si .

6. BREZPLAČNA POMOČ

Če potrebuješ pomoč pri oddaji naročila nas lahko pokličeš na 041 211 186 – Sandra (vse delovne dni med 7. in 15.uro) ali pošlješ mail na info@mojacula.si. Vedno se na nas lahko obrneš tudi preko socialnih omrežij! Poskušali ti bomo čim boljše svetovati in pomagati.