Kaj je Moja Cula?

Moja Cula je začela svojo zgodbo leta 2018, vmes pa se nekajkrat preselila in trenutno biva v Kranju. To je spletna trgovina, katere virtualne police so napolnjene  z izdelki, ki so ekološki, brez plastike in podpirajo zero waste življenjski slog.

Tu boš našla/el izdelke za osebno nego (zobne ščetke, britvice, mila, blazinice, …), za čišenje (čistila, smetišnice, gobice, …), za kuhinjo (brisačke, čajne vrečke, kuhalnice, …), pa tudi za potovanja, otroke, kampiranje in še marsikaj!

Kdo je Moja Cula?

To sva sestri Sandra in Anja. Že v otroštvu sva skupaj odpirali stojnice in prodajali doma narejene okraske, sanjarili o skupni trgovini z ekološkimi darili ali pa veganski restavraciji. Pot naju je nato zanesla vsako na svoj konec sveta, vendar sanje so ostale!

Ko se je ponudila možnost prevzema trgovine od Barbare (ki jo sigurno vsi poznamo!), se je zdelo, kot da nama je pisano na kožo! Na najino veliko veselje je tudi Barbara v naju videla zagon in strast in tako sva decembra 2022 ponovno zagnali trgovino pod svojim okriljem.