Kaj so drobtinice?

Drobtinice so nagrada za naše zveste stranke! Ob vsakem nakupu jih lahko izkoristiš kot popust in s tem pri vsakem nakupu prideš do ugodnejše cene. Trenutni menjalni tečaj drobtinic je 1 DROBTINICA = 0,01 €

Kako jih dobim?

Z vsakim nakupom dobi vsak kupec, ki ima registriran uporabniški račun na spletni strani www.mojacula.si, 5 drobtinic za vsak 1 € nakupa. Tako je, drobtinice dobiš za prav vsak nakup, tudi če je izdelek v akciji.

Seveda pa lahko drobtinice dobiš še na druge načine, in sicer:

  • Darilo ob registraciji računa
    Ko si pri Moji Culi ustvariš račun prejmeš 100 drobtinic.
  • Napiši mnenje o izdelku
    Podaj mnenje o naših izdelkih, ki jih uporabljaš. Vsako odobren komentar izdelka nagradimo s 50 drobtinicami.

Veljavnost drobtinic

Drobtinice ostanejo v ‘vaši culi’ do 120 dni po zadnjem opravljenem nakupu. Če v tem času narediš kakršenkoli nakup na naši spletni strani, se njihova veljavnost podaljša za nadaljnjih 120 dni. Če v 120 dneh ne opraviš nobenega nakupa, drobtinice izgubiš in začneš zbirati od začetka.

Uporaba drobtinic

Anja si naredi račun Moja Cula. Pri tem dobi 50 drobtinic. Anja kupi stekleničko za vodo za 25,50 €. Ker pa ima 50 drobtinic, stekleničko dobi za 25 € ( 50 drobtinic = 0,5 €). Ob opravljenem naročilu na svoj račun dobi 125 drobtinic oz. 1,25 € ki jih lahko porabi ob svojem naslednjem nakupu.

Največja višina popusta za posamezen nakup je omejena na 10 % za izdelke v redni prodaji. Popust z drobtinicami lahko izkoristiš tudi za izdelke v akciji, ki so znižani manj kot 10 %, vendar pri tem lahko končni popust prav tako znaša največ 10 % glede na neznižano prodajno ceno.